Bourgognevloeren

Een Bourgognevloer is eigenlijk een tapisvloer, maar dan in een standaard dikte van 9 mm. Anders dan tapisvloeren worden er van dit soort vloeren geen patroonvloeren gelegd. Een Bourgognevloer kenmerkt zich dan ook doordat het in rechte stroken wordt gelegd, al dan niet met vellinggroeven en in verschillende breedten.

OFFRERTE AANVRAGEN

Het leggen van een Bourgognevloer

Bourgognevloeren zullen in het werk worden verlijmd en vernageld aan een eerder gelegde tussenvloer en zullen in het werk worden geschuurd en afgewerkt met een gewenste eindafwerking.

Net als de tapisvloer kan een Bourgognevloer bijvoorbeeld worden geborsteld om een sterkere houtstructuurbeleving te creëren. Net als tapisvloeren zijn Bourgognevloeren doorgaans vloeren die een ‘leven lang’ meegaan, omdat dit soort vloeren relatief vaak kunnen worden gerenoveerd. Dit maakt een Bourgognevloer een zeer duurzame investering. Bourgognevloeren zijn zeker goed toepasbaar op vloerverwarming, maar worden wat minder snel aanbevolen i.v.m. de warmteweerstand door de dikte van de totale vloer.

Verschillende vloerpatronen

Je wil een Bourgognevloer, goede keuze! Je krijgt een traditionele vloer die mooie staat in elk interieur. De Bourgognevloer kan in verschillende patronen worden gelegd. Hieronder vind je de meest voorkomende. Staat jouw gewenste vloer er niet tussen? Neem dan contact op. We nemen graag je wensen door.

Type vloeren

Tapisvloer

Een tapisvloeren is een ander benaming voor een traditioneel gelegde parketvloer. Tapis is de Franse…
Sven
februari 5, 2021
Type vloeren

Multiplankenvloer

Multiplankenvloeren zijn de laatste decennia bezig aan een flinke opmars. Veel huizen worden tegenwoordig voorzien…
Sven
februari 5, 2021

Met liefde voor vloeren

Liefde voor vloeren. Een gevoel van enthousiasme. Next Level Parket waar we trots op zijn.

Bij elk afgerond project, bij elke afgeronde vloer zijn we trots en enthousiast. We zijn blij dat men ons het vertrouwen geeft om aan de meest fantastische vloeren te mogen werken.

CONTACT MAKEN

Wij realiseren graag jouw Bourgognevloer

Wil je een vrijblijvende offerte? Of wil je gewoon advies voor jouw vloer? We helpen je graag met het bepalen van jouw Next Level vloer.

OFFERTE AANVRAGEN