Hollandpatroon

Het Hollandpatroon is een patroon dat zich kenmerkt door een aantal lange stroken en een aantal korte stroken, waarvan de lengte van de korte stroken de breedte van de lange stroken niet overschrijdt. Het geeft een speels effect weer en het is vooral erg leuk om dit motief op de wat minder grote ruimten te leggen. Het eindresultaat zal een knusse uitstraling geven en is zeker goed toe te passen in de retrosetting. Dit patroon wordt doorgaans in een eikenvariant gelegd, maar kan ook prachtig in een tropische houtsoort worden uitgevoerd.

OFFRERTE AANVRAGEN?

Andere vloerpatronen

Luxoket is gespecialiseerd in veel verschillende soorten houten vloeren. Daarom is ons assortiment erg groot en kunnen wij een vloer volledig naar jouw wensen en smaak realiseren. Hieronder vind je verschillende patronen, zoals visgraat, Hongaarse punt, mozaïek en vlechtpatronen.

Neem vooral even een kijkje en misschien zit jouw droomvloer er wel tussen!

Kubuspatroon parket patroonPatronen

Kubuspatroon

Het kubuspatroon kan in twee varianten worden uitgevoerd: het 2D-kubuspatroon en het 3D-kubuspatroon. Het 2D-kubuspatroon…
Sven
februari 5, 2021
holland patroon parketPatronen

Hollandpatroon

Het Hollandpatroon is een patroon dat zich kenmerkt door een aantal lange stroken en een…
Sven
februari 5, 2021
hongaarse punt parket patroonPatronen

Hongaarse punt

De Hongaarse punt is een modernere variant op het visgraatpatroon. Doordat de stroken in verstek…
Sven
februari 5, 2021

Met liefde voor het vak

Met liefde voor het vak realiseren wij op een traditionele wijze jouw droomvloer of droomtrap snel, zorgvuldig en met passie. Wij werken met echt hout, wat erg duurzaam is en zorgt voor een warme uitstraling en een uniek karakter.
Je kunt bij ons ook terecht voor het omlijsten van je vloer met een mooie band of bies of misschien wil je wel een prachtige ster of bedrijfslogo in je vloer verwerkt hebben. Wij zijn van alle markten thuis en hopen zo jouw droomvloer te realiseren.

Wij realiseren graag jouw droomvloer

Wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Luxoket neemt graag je wensen met je door en komt met een offerte op maat voor jouw droomvloer.

OFFERTE AANVRAGEN