Kunstmatig verouderde vloeren

Een kunstmatig verouderde vloer wordt fabrieksmatig verouderd. Het gaat hierbij meestal om een tapisvloer in een dikte van 9 mm en kan in allerhande patronen worden gemaakt. Dit verouderen gebeurt door speciaal ontwikkelde methoden en geven de nieuwe vloer een uitstraling van een vloer die er al vele jaren ligt.

OFFERTE AANVRAGEN?

Het leggen van een kunstmatig verouderde vloer

Doorgaans wordt er alleen eikenhout gebruikt voor het kunstmatig verouderen. Als voorbeeld worden dergelijke eiken vloeren ‘gerookt’. Dit proces draagt bij aan een vergrauwing van het licht eikenhout. Hierdoor krijgt het eikenhout een doorleefdere en diepere uitstraling. Als ervoor wordt gekozen om de vloer dan ook de laten trommelen, dan krijgt de vloer een nòg doorleefdere uitstraling. Trommelen wil zeggen dat er kleine butsen en beschadigingen worden gecreëerd in het hout.

Zo is het net of de vloer al decennia terug is gelegd. In combinatie met een olie, hetzij transparant, hetzij met kleur, ontstaat er een geweldig karakteristieke vloer. Dit soort vloeren zijn erg mooi te combineren in strakke en moderne huizen om de eventuele kilte te doorbreken en om een natuurlijke touch te geven aan het huis.

Verschillende vloerpatronen

Je wilt een kunstmatig verouderde vloer, goede keuze! Je krijgt een vloer waarvan je echt denkt dat hij echt oud is. De vloer kan in verschillende patronen worden gelegd. Hieronder vind je de meest voorkomende. Staat jouw gewenste vloer er niet tussen? Neem dan contact op. We nemen graag je wensen door.

Type vloeren

Tapisvloer

Een tapisvloeren is een ander benaming voor een traditioneel gelegde parketvloer. Tapis is de Franse…
Sven
februari 5, 2021
Type vloeren

Multiplankenvloer

Multiplankenvloeren zijn de laatste decennia bezig aan een flinke opmars. Veel huizen worden tegenwoordig voorzien…
Sven
februari 5, 2021

Met liefde voor vloeren

Liefde voor vloeren. Een gevoel van enthousiasme. Next Level Parket waar we trots op zijn.

Bij elk afgerond project, bij elke afgeronde vloer zijn we trots en enthousiast. We zijn blij dat men ons het vertrouwen geeft om aan de meest fantastische vloeren te mogen werken.

CONTACT MAKEN

Wij realiseren graag jouw kunstmatig verouderde vloer

Wil je een vrijblijvende offerte? Of wil je gewoon advies voor jouw vloer? We helpen je graag met het bepalen van jouw Next Level vloer.

OFFERTE AANVRAGEN