Multiplankenvloer

Multiplankenvloeren zijn de laatste decennia bezig aan een flinke opmars. Veel huizen worden tegenwoordig voorzien van een multiplankenvloer. Het voordeel bij dit type vloeren is dat het product duurzaam en snel te leggen is. Het heeft immers een dunnere toplaag, meestal 3 à 4 mm, van edelhout die reeds verlijmd zit op een onderlaag. De onderlaag, meestal multiplex, fungeert dan als tussenvloer en kan direct aan de ondergrond worden gelijmd. Dit zorgt er dus voor dat de legwerkzaamheden korter duren.

OFFERTE AANVRAGEN

Hoe wordt een plankenvloer gelegd?

Omdat een multiplank rondom is voorzien van een mes- en groefverbinding, kan een multiplankenvloer ook zwevend op losse tussenvloer worden gelegd. Multiplankenvloeren kunnen fabrieksmatig worden afgewerkt met bijvoorbeeld een olie en de planken kunnen eventueel kunstmatig worden verouderd. Ook kunnen dit soort vloeren ter plaatse worden afgewerkt met een olie of een lak.

Verschillende vloerpatronen

Je wil een plankenvloer, goede keuze! Je krijgt een prachtige vloer die je huis de juiste uitstraling gaat geven. De vloer kan in verschillende patronen worden gelegd. Hieronder vind je de meest voorkomende. Staat jouw gewenste vloer er niet tussen? Neem dan contact op. We nemen graag je wensen door.

Type vloeren

Tapisvloer

Een tapisvloeren is een ander benaming voor een traditioneel gelegde parketvloer. Tapis is de Franse…
Sven
februari 5, 2021
Type vloeren

Multiplankenvloer

Multiplankenvloeren zijn de laatste decennia bezig aan een flinke opmars. Veel huizen worden tegenwoordig voorzien…
Sven
februari 5, 2021

Met liefde voor vloeren

Liefde voor vloeren. Een gevoel van enthousiasme. Next Level Parket waar we trots op zijn.

Bij elk afgerond project, bij elke afgeronde vloer zijn we trots en enthousiast. We zijn blij dat men ons het vertrouwen geeft om aan de meest fantastische vloeren te mogen werken.

CONTACT MAKEN

Wij realiseren graag jouw multiplankenvloer

Wil je een vrijblijvende offerte? Of wil je gewoon advies voor jouw vloer? We helpen je graag met het bepalen van jouw Next Level vloer.

OFFERTE AANVRAGEN