In dit appartement is een blokmotief gelegd met in de aansluitende hal, keuken, slaapkamer en loggia een plankenvloer. Omdat het een appartement betrof, kon de parketvloer niet worden verlijmd aan de ondergrond. Er moest dan ook met een geluidsreducerende tussenvloer worden gewerkt om geen overlast te veroorzaken bij de buren elders in het appartementencomplex. Deze unieke legmethode voor dit motief is op een technisch verantwoorde manier uitgevoerd.

Meer over dit project

Het esthetische deel is bij het leggen van deze vloer niet uit het oog verloren om zo de hoogst mogelijke kwaliteit te kunnen waarborgen. De gehele parketvloer is op een verantwoorde manier doorgelegd, waardoor er geen onderbrekingen zijn. Ook heeft Luxoket tijdens het starten van de werkzaamheden gelet op het exact centreren van het motief in de lengte en breedte van de ruimte.

Rondom het motief heeft Luxoket voor een enkele sluitband gekozen, die de maatwerkoplossing voor dit motief accentueert. De aanliggende plankenvloeren liggen aangesloten aan de band. Bij dit project was het van belang dat het eindresultaat een warme huiselijke uitstraling kreeg, die prettig is in het onderhoud ervan. Zo heeft Luxoket in overleg met de klant gekozen voor een speciale olie, die de warmte van het hout accentueert. De plinten rondom maken het geheel af.

Wat voor vloer is het?
Multiplanken blokmotief met enkele sluitband, gecombineerd met een aansluitende, rechte multiplankenvloer en plinten rondom.

Wat voor hout is het?
Eiken rustiek.

Waar is de vloer gelegd?
Rotterdam.

Wat voor pand is het?
Appartement.

Onze andere projecten

Keuken hongaarsepuntvloer

Unieke Hongaarse Punt Vloer in hoekwoning in Amsterdam

Trap on the go

Designtrap ‘on the go’

Smalle planken visgraatvloer

Traditioneel gelegde visgraat met hoge plint rondom

Vrijstaande woning met eiken visgraatvloer

Traditioneel gelegde visgraat met een bies en enkele sluitband

Traditioneel gelegde visgraat met een enkele sluitband en hoge plinten rondom

Traditioneel gelegde visgraat met een enkele sluitband en hoge plinten rondom

Trap en vloer

Multiplanken visgraatvloer met extra hoge plinten rondom

Grote leefkeuken met visgraatvloer

Multiplanken visgraatvloer met hoge plinten rondom

Multiplankenvloer 2 onder 1 kap woning in 's Gravenmoer

Multiplankenvloer in 2-onder-1-kapwoning in ’s Gravenmoer

Multiplankenvloer in kamer woonboerderij

Multiplankenvloer in een vrijstaande woonboerderij in Oosterhout

Blokmotief vloer

Eikenvloer met blokmotief in een appartement in Rotterdam

Nederlands kampioen PALL-X 96 Wood Floor Worldcup

Trots dat Luxoket Nederlands kampioen parketleggen is geworden.

“Met de internationale competitie PALL-X 96 WOOD FLOOR WORLD CUP gingen wij op zoek naar de mooiste referentieprojecten van de hele wereld.

In Nederland gingen de beste parketteurs uit Nederland de uitdaging aan om de felbegeerde WOOD FLOOR WORLD CUP voor Nederland te winnen. We ontvingen de mooiste projecten met onze wereldwijd meeste verkochte 1-component parketlak PALL-X 96. Het project in Bloemendaal van Sebastiaan van Westrenen van Luxoket uit ’s Gravenmoer werd door de Nederlandse jury beoordeeld als de Nederlandse winnaar van deze competitie. ” ~PALL-X 96 WOOD FLOOR WORLDCUP

Wij realiseren graag jouw droomvloer

Wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Luxoket neemt graag je wensen met je door en komt met een offerte op maat voor jouw droomvloer.

OFFERTE AANVRAGEN

Leave a Reply