Welke vloertypes legt Luxoket?

Bij Luxoket kun je kiezen uit veel verschillende vloeren. De bekendste vloeren zijn de laminaatvloeren en de lamelparketvloeren. Maar we zijn ook gespecialiseerd in speciale vloeren. Denk hierbij aan tapisvloeren, Bourgognevloeren en multiplankenvloeren. En heb je een oud pand? Dan kunnen we de vloer kunstmatig verouderen voor een perfecte uitstraling.

Vloertype en -patronen

Onze vloeren zijn uniek en perfect op maat. Een Next Level vloer die tot op de puntjes is afgewerkt. Een vloer waar je mond letterlijk van openvalt. We adviseren je graag, welke vloer je ook zoekt. Onze specialismes zijn namelijk ontzettend breed. We leggen unieke vloeren met allemaal hun eigen eigenschappen en karakteristieke eigenschappen. Ben je benieuwd naar onze vloeren? Bekijk hieronder meer informatie.

Type vloeren

Tapisvloer

Een tapisvloeren is een ander benaming voor een traditioneel gelegde parketvloer. Tapis is de Franse…
Sven
februari 5, 2021
Type vloeren

Multiplankenvloer

Multiplankenvloeren zijn de laatste decennia bezig aan een flinke opmars. Veel huizen worden tegenwoordig voorzien…
Sven
februari 5, 2021

Met liefde voor vloeren

Liefde voor vloeren. Een gevoel van enthousiasme. Next Level Parket waar we trots op zijn.

Bij elk afgerond project, bij elke afgeronde vloer zijn we trots en enthousiast. We zijn blij dat men ons het vertrouwen geeft om aan de meest fantastische vloeren te mogen werken.

CONTACT MAKEN

Wij realiseren graag jouw droomvloer

Wil je een vrijblijvende offerte? Of wil je gewoon advies voor jouw vloer? We helpen je graag met het bepalen van jouw Next Level vloer.

OFFERTE AANVRAGEN