sfeer foto luxoket
logo meesterparketteur black

Certificaten & Nieuws

Luxoket is Meester Parketteur!

Yes! Ik heb de opleiding tot Meester-parketteur gehaald! De hoogst haalbare titel voor parketteurs. Ik ben de 23e in Nederland die zich Meester-parketteur mag noemen. Dit was iets waar ik al van droomde toen dit initiatief werd opgezet en nu heb ik dan eindelijk dat papier in handen!

Wij leggen next level parketvloeren

Wij zijn Luxoket, het team dat het authentiek leggen en restaureren van parketvloeren opnieuw heeft uitgevonden. Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van montage, reparatie, renovatie en restauratie van allerhande houtgerelateerde vloeren en daarnaast hebben wij een specialisatie in traprenovatie. Dit doen wij met perfectie, passie en kunde.

meester parketteur logo
national championship nederland
prijs wood floor cup

OORKONDE Pall-X 96 Wood Floor World Cup

Luxoket is Nederlands kampioen parketleggen?

Met trots mogen we vertellen dat we de PALL-X 96 WOOD FLOOR WORLD CUP hebben gewonnen. We hebben meegedaan met een uniek project. In een vrijstaand landhuis uit de 19e eeuw hebben we met een combinatie van traditionele en moderne technieken een unieke parketvloer gerealiseerd.

pallmann wfwc linkedin

Luxoket in Floor

Sebatiaan van Westrenen gaat door naar de grote finale!
Luxoket had de opdracht gekregen om de vloeren in een vrijstaand landhuis uit de negentiende eeuw te ontwerpen en leggen: traditionele patronen werden met elkaar versmolten tot één tijdloos geheel. Traditioneel vakmanschap versterkt met de moderne technieken uit de eenentwintigste eeuw.

Bron: https://www.parketblad.nl/

luxoket in de media parketblad
luxoket in de media parketblad

Luxoket in Floor Forum

Luxoket-Sebastiaan van Westrenen – Pall-X 96 Wood Floor World Cup – National Champion 2021 The Netherlands. Met trots meldt Luxoket ons (Sebastiaan van Westrenen) dat hij Nationaal kampioen is geworden van bovenstaande wedstrijd. Afgelopen zomer zorgde hij voor de uitvoering van een bijzonder werk in Bloemendaal. Het eindresultaat was erg mooi en bijzonder geworden. De foto’s had hij ingestuurd om deel te nemen aan het wereldkampioenschap van Pallmann met positief resultaat, want hij heeft zich genomineerd om Nederland te vertegenwoordigen op de grand finale in Duitsland 8, 9 en 10 juni.

Bron: https://floor-forum.com/nl/

luxoket in de media

CERTIFICAAT Verstand van parket op vloerverwarming

Bij het thuisbezoek en inmeten wordt er gecontroleerd op:

  • het vochtgehalte van uw bestaande vloer
  • de oppervlaktetemperatuur van de basisvloer tijdens het opstookprotocol
  • de aanvoertemperatuur van de vloerverwarming
  • de vlakheid en andere visuele aspecten van uw vloer
luxoket certificaat verstand van parket op vloerverwarming

VCA DIPLOMA

Veiligheid voor operationeel
Leidinggevende VCA

VCA diploma luxoket
parket sfeer foto weense punt

Wij realiseren graag jouw droomvloer

Wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Luxoket neemt graag je wensen met je door en komt met een offerte op maat voor jouw droomvloer.