CONTACT

Neem contact op

  Wil je contact opnemen met Luxoket?

  Onze vloeren zijn uniek en perfect op maat. Een Next Level vloer die tot op de puntjes afgewerkt is. Een vloer waar je mond letterlijk van openvalt. We adviseren je graag, welke vloer je ook zoekt.

  Heb je een vraag, dan kun je ons contacten door het contactformulier in te vullen, te bellen of een e-mail te sturen.

  Molenvaartje 29
  5109 SE ’s Gravenmoer
  t. 06 146 30 446
  E. info@luxoket.com

  Recensies

  Sebastiaan is echt een topper, een vakman met oog voor detail. Hij heeft duidelijk plezier in zijn werk! Sebastiaan is heel proactief en flexibel. Hij heeft meegedacht en de oplossing gerealiseerd toen we onverwacht op een 'probleem' stuitte met de ondervloer, hij heeft ons daar echt enorm mee geholpen. Sebastiaan was heel goed bereikbaar, zelfs buiten reguliere werktijden. Werkmannen die bij ons aan het werk waren gaven aan dat ze nog nooit een vloer zo mooi en strak gelegd zien hebben. Wij kunnen Sebastiaan zeker aanraden!

  Martijn & Annemieke30-03-2021

  Wat een service! Prachtig en zeer vakkundig geplaatst, vriendelijk en behulpzaam!
  Sebastiaan straalt echt liefde uit voor zijn vak. Een echte aanrader.

  Van Impe Michaël

  Sebastiaan is echt een vakman die met passie en bevlogenheid kwalitatief goed werk wilt afleveren. En dat ook doet. Complexe werkzaamheden zijn geen obstakels, maar geven hem juist de uitdaging die hij zoekt. Niks afraffelen dus, ook niet als de tijd wat begint de dringen. Daarnaast is Sebastiaan ook gewoon een leuke gast om een kop koffie mee te drinken. Sebastiaan kan ik echt iedereen van harte aanbevelen!

  Joost Van De Laar

  Ik heb Sebastiaan ervaren als een zeer kundige vakman. Daarnaast doet hij wat hij zegt en zegt hij wat hij doet. Hij is een perfectionist en dat zie je terug in de kwaliteit van zijn werk. Ik kan Sebastiaan van harte aanbevelen.

  Famke Companjen

  Agnetha Boer

  Agnetha Boer

  Wij hadden problemen met onze vloer die de leverancier niet zo snel kon oplossen. Sebastiaan is gekomen en heeft met veel liefde en geduld het probleem opgelost. Een vakman en zijn tot op de dag van vandaag blij dat hij is gekomen

  Arl En Inge