Over ons

Bij Luxoket kun je terecht voor de montage, restauratie, reparatie en renovatie van allerhande houtgerelateerde vloeren en traprenovatie.
Wij zijn gespecialiseerd in patroonvloeren, plankenvloeren, strokenvloeren en kunstmatig verouderde vloeren. Wat ons bedrijf uniek maakt, zijn de unieke op maat gemaakte ontwerpen en het ontzorgen tijdens het hele proces. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor het omlijsten van je nieuwe vloer wat jouw vloer uniek kan maken.

Nederlands kampioen PALL-X 96 Wood Floor Worldcup

Trots dat Luxoket Nederlands kampioen parketleggen is geworden.

“Met de internationale competitie PALL-X 96 WOOD FLOOR WORLD CUP gingen wij op zoek naar de mooiste referentieprojecten van de hele wereld.

In Nederland gingen de beste parketteurs uit Nederland de uitdaging aan om de felbegeerde WOOD FLOOR WORLD CUP voor Nederland te winnen. We ontvingen de mooiste projecten met onze wereldwijd meeste verkochte 1-component parketlak PALL-X 96. Het project in Bloemendaal van Sebastiaan van Westrenen van Luxoket uit ’s Gravenmoer werd door de Nederlandse jury beoordeeld als de Nederlandse winnaar van deze competitie. ” ~PALL-X 96 WOOD FLOOR WORLDCUP

Traditionele vloeren met karakter

Met liefde voor het vak realiseren wij op een traditionele wijze jouw droomvloer of droomtrap snel, zorgvuldig en met passie. Wij werken met echt hout, wat erg duurzaam is en zorgt voor een warme uitstraling en een uniek karakter.
Je kunt bij ons ook terecht voor het omlijsten van je vloer met een mooie band of bies of misschien wil je wel een prachtige ster of bedrijfslogo in je vloer verwerkt hebben. Wij zijn van alle markten thuis en hopen zo jouw droomvloer te realiseren.

MEER INFORMATIE
Houten parketvloer

Wij realiseren graag jouw droomvloer

OFFERTE AANVRAGEN