Laminaatvloer

Laminaatvloeren zijn er in vele soorten en maten. Tegenwoordig zijn er zelfs op het gebied van patronen verschillende mogelijkheden. Zo kan er bijvoorbeeld worden gedacht aan een visgraatlaminaat en een laminaat in een Hongaarse punt. Laminaatvloeren worden in alle mogelijk denkbare kleuren geproduceerd, dus voor ieder wat wils. Laminaatvloeren zijn een prima oplossing voor op slaapetages, maar worden ook veel toegepast in woonkamers. Laminaat is een voordeligere oplossing dan een echte houten vloer. Op het gebied van onderhoud kan een laminaatvloer ook aantrekkelijk zijn.

Verschillende vloerpatronen

Je wilt een laminaatvloer, goede keuze! Je krijgt een prachtige vloer, die eenvoudig te onderhouden is. Neem dan contact op. We nemen graag je wensen door.

Type vloeren

Multiplankenvloer

Multiplankenvloeren zijn de laatste decennia bezig aan een flinke opmars. Veel huizen worden tegenwoordig voorzien…
Sven
februari 5, 2021
Type vloeren

Tapisvloer

Een tapisvloeren is een ander benaming voor een traditioneel gelegde parketvloer. Tapis is de Franse…
Sven
februari 5, 2021

Met liefde voor vloeren

Liefde voor vloeren. Een gevoel van enthousiasme. Next Level Parket waar we trots op zijn.

Bij elk afgerond project, bij elke afgeronde vloer zijn we trots en enthousiast. We zijn blij dat men ons het vertrouwen geeft om aan de meest fantastische vloeren te mogen werken.

CONTACT MAKEN

Wij realiseren graag jouw laminaatvloer

Wil je een vrijblijvende offerte? Of wil je gewoon advies voor jouw vloer? We helpen je graag met het bepalen van jouw Next Level vloer.

OFFERTE AANVRAGEN