OORKONDE
Pall-X 96 Wood Floor World

Luxoket is Nederlands kampioen parketleggen🥇
Met trots mogen we vertellen dat we de PALL-X 96 WOOD FLOOR WORLD CUP hebben gewonnen. We hebben meegedaan met een uniek project. In een vrijstaand landhuis uit de 19e eeuw hebben we met een combinatie van traditionele en moderne technieken een unieke parketvloer gerealiseerd.

Luxoket in Floor

Sebatiaan van Westrenen gaat door naar de grote finale!
Luxoket had de opdracht gekregen om de vloeren in een vrijstaand landhuis uit de negentiende eeuw te ontwerpen en leggen: traditionele patronen werden met elkaar versmolten tot één tijdloos geheel. Traditioneel vakmanschap versterkt met de moderne technieken uit de eenentwintigste eeuw.

Bron:  https://www.parketblad.nl/

Luxoket in Floor Forum

Luxoket-Sebastiaan van Westrenen – Pall-X 96 Wood Floor World Cup – National Champion 2021 The Netherlands. Met trots meldt Luxoket ons (Sebastiaan van Westrenen) dat hij Nationaal kampioen is geworden van bovenstaande wedstrijd. Afgelopen zomer zorgde hij voor de uitvoering van een bijzonder werk in Bloemendaal. Het eindresultaat was erg mooi en bijzonder geworden. De foto’s had hij ingestuurd om deel te nemen aan het wereldkampioenschap van Pallmann met positief resultaat, want hij heeft zich genomineerd om Nederland te vertegenwoordigen op de grand finale in Duitsland 8, 9 en 10 juni.

Bron:  https://floor-forum.com/nl/

CERTIFICAAT
Verstand van parket op vloerverwarming

Bij het thuisbezoek en inmeten wordt er gecontroleerd op:

  • het vochtgehalte van uw bestaande vloer
  • de oppervlaktetemperatuur van de basisvloer tijdens het opstookprotocol
  • de aanvoertemperatuur van de vloerverwarming
  • de vlakheid en andere visuele aspecten van uw vloer

VCA DIPLOMA

Veiligheid voor operationeel
Leidinggevende VCA

Nog meer patronen mogelijk bekijk ze allemaal

Luxoket is gespecialiseerd in veel verschillende soorten houten vloeren. Daarom is ons assortiment erg groot en kunnen wij een vloer volledig naar uw wensen en smaak realiseren. Hieronder vindt u verschillende typen vloeren, zoals tapisvloeren, bourgognevloeren, laminaatvloeren en nog veel meer. Neem vooral even een kijkje en misschien zit uw droomvloer er wel tussen!

Wij realiseren graag jouw droomvloer

Offerte aanvragen