hr luxoket
Luxo trap on the go

Designtrap ‘on the go’

Tijdens een grote renovatie, waarbij erg veel was veranderd in de woning, bleef er een vrijstaande trap over, die het aanzien niet meer waard was. Na grondig overleg werd besloten dat Luxoket de vrije hand kreeg om van de oude situatie een echte eyecatcher te maken.

nieuwe trap on the go
trap on the go

Meer over dit project

Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden zou er goed worden overlegd over de mogelijkheden en de verschillende oplossingen, die ‘on the go’ werden verzonnen.

Het resultaat mag nu met trots in het licht worden gezet en pronkt parmantig bij binnenkomst. Met alle woningverbeteringen die hebben plaatsgevonden, doet de uitstraling van de trap er niet voor onder. Uit praktische en esthetische overweging is er gekozen voor antislipstrips in de treden en zijn de treden rondom, evenals de trapwangen en de boom van de trap, bekleed met massief eiken parket. Qua afwerking heeft Luxoket voor een olie gekozen, die zo dicht mogelijk bij de kleur van de parketvloer zou komen.

Wat voor trap is het?
Designtrap ‘on the go’ ontworpen.

Wat voor hout is het?
Eiken rustiek.

Waar is de vloer gelegd?
Breukelen.

Wat voor pand is het?
Vrijstaande woning.

OORKONDE Pall-X 96 Wood Floor World

Luxoket is Nederlands kampioen parketleggen?

Met trots mogen we vertellen dat we de PALL-X 96 WOOD FLOOR WORLD CUP hebben gewonnen. We hebben meegedaan met een uniek project. In een vrijstaand landhuis uit de 19e eeuw hebben we met een combinatie van traditionele en moderne technieken een unieke parketvloer gerealiseerd.

pallmann wfwc linkedin
sfeer foto luxoket

Wij realiseren graag jouw droomvloer

Wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Luxoket neemt graag je wensen met je door en komt met een offerte op maat voor jouw droomvloer.