hr luxoket
Blokmotief-vloer

Eikenvloer met blokmotief in een appartement in Rotterdam

In dit appartement is een blokmotief gelegd met in de aansluitende hal, keuken, slaapkamer en loggia een plankenvloer. Omdat het een appartement betrof, kon de parketvloer niet worden verlijmd aan de ondergrond. Er moest dan ook met een geluidsreducerende tussenvloer worden gewerkt om geen overlast te veroorzaken bij de buren elders in het appartementencomplex. Deze unieke legmethode voor dit motief is op een technisch verantwoorde manier uitgevoerd.

Blokmotief-vloer-in-appartement
Luxoket-keurmerk

Meer over dit project

Het esthetische deel is bij het leggen van deze vloer niet uit het oog verloren om zo de hoogst mogelijke kwaliteit te kunnen waarborgen. De gehele parketvloer is op een verantwoorde manier doorgelegd, waardoor er geen onderbrekingen zijn. Ook heeft Luxoket tijdens het starten van de werkzaamheden gelet op het exact centreren van het motief in de lengte en breedte van de ruimte.

Rondom het motief heeft Luxoket voor een enkele sluitband gekozen, die de maatwerkoplossing voor dit motief accentueert. De aanliggende plankenvloeren liggen aangesloten aan de band. Bij dit project was het van belang dat het eindresultaat een warme huiselijke uitstraling kreeg, die prettig is in het onderhoud ervan. Zo heeft Luxoket in overleg met de klant gekozen voor een speciale olie, die de warmte van het hout accentueert. De plinten rondom maken het geheel af.

Wat voor vloer is het?
Multiplanken blokmotief met enkele sluitband, gecombineerd met een aansluitende, rechte multiplankenvloer en plinten rondom.

Wat voor hout is het?
Eiken rustiek.

Waar is de vloer gelegd?
Rotterdam.

Wat voor pand is het?
Appartement.

OORKONDE Pall-X 96 Wood Floor World

Luxoket is Nederlands kampioen parketleggen?

Met trots mogen we vertellen dat we de PALL-X 96 WOOD FLOOR WORLD CUP hebben gewonnen. We hebben meegedaan met een uniek project. In een vrijstaand landhuis uit de 19e eeuw hebben we met een combinatie van traditionele en moderne technieken een unieke parketvloer gerealiseerd.

pallmann wfwc linkedin
sfeer foto luxoket

Wij realiseren graag jouw droomvloer

Wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Luxoket neemt graag je wensen met je door en komt met een offerte op maat voor jouw droomvloer.