hr luxoket
hr luxoket

Multiplanken visgraatvloer met extra hoge plinten rondom

In deze vrijstaande villa zijn twee etages belegd met een nieuwe parketvloer. In het voortraject werd duidelijk dat de parketvloer een moderne uitstraling moest krijgen met een warme kleur. Ook moest de parketvloer geschikt zijn voor op vloerverwarming. De aanwezige stopcontacten in de vloer moesten op een subtiele manier worden weggewerkt en de verschillende aansluitingen op andere vloeren moesten naadloos en zonder niveauverschil doorlopen.

Meer over dit project

De nieuw geplaatste trappen moesten in dezelfde kleurolie worden afgewerkt als de parketvloer. Al deze eisen waren in het belang van het creëren van rust en eenheid in het pand. Luxoket heeft met al deze zaken in het achterhoofd zeer nauwkeurig gekeken naar hoe er het beste een start kon worden gemaakt bij het leggen van de vloer. Zo zijn de vloeren perfect gecentreerd op de belangrijke doorgangen en zichtlijnen. Vanwege de wens van een modernere uitstraling is er voor deze grotere maatvoering gekozen. Het formaat staat perfect in verhouding tot de grootte van de verschillende ruimtes.

Rondom de afzonderlijke planken is een vellinggroef aanwezig om het effect van het motief extra te accentueren. Om de exclusiviteit van het pand extra te benadrukken, heeft Luxoket bij de afwerking voor extra hoge moderne plinten gekozen die het geheel afmaken.

Wat voor vloer is het?
Begane grond: multiplanken visgraatvloer met extra hoge plinten rondom.
1ste etage: multiplanken visgraatvloer met extra hoge plinten rondom.
Z-trappen in de kleur van de vloer.

Wat voor hout is het?
Begane rond: eiken rustiek 1-bis.
1ste etage: eiken rustiek 1-bis.

Waar is de vloer gelegd?
Oisterwijk.

Wat voor pand is het?
Vrijstaande villa.

OORKONDE Pall-X 96 Wood Floor World

Luxoket is Nederlands kampioen parketleggen?

Met trots mogen we vertellen dat we de PALL-X 96 WOOD FLOOR WORLD CUP hebben gewonnen. We hebben meegedaan met een uniek project. In een vrijstaand landhuis uit de 19e eeuw hebben we met een combinatie van traditionele en moderne technieken een unieke parketvloer gerealiseerd.

pallmann wfwc linkedin
sfeer foto luxoket

Wij realiseren graag jouw droomvloer

Wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Luxoket neemt graag je wensen met je door en komt met een offerte op maat voor jouw droomvloer.