hr luxoket
Multiplankenvloer-2-onder-1-kap-woning-in-s-Gravenmoer

Multiplankenvloer in 2-onder-1-kapwoning in ’s Gravenmoer

De parketvloeren op de verschillende etages zijn in een breder formaat uitgevoerd. De klant wenste een modernere uitstraling in het pand en daarom is er voor deze grotere maatvoering gekozen. Rondom de afzonderlijke planken is een vellinggroef aanwezig om het effect van het motief extra te accentueren. Rondom de parketvloer heeft Luxoket voor een enkele sluitband gekozen om ook de maatwerkoplossing extra te accentueren.

Meer over dit project

Tijdens de voorbespreking met de klant was het verzoek tot minimaal onderhoud en geen zorgen om ‘ongelukjes’ die veel aandacht zouden vereisen. Ook wilde de klant graag een parketvloer die qua kleur zo licht mogelijk zou blijven en die niet te veel zou glanzen. Door de toepassing van een blekende lak met ultramatte uitstraling werd voldaan aan de gestelde eisen op praktisch en esthetisch gebied.

Tijdens het leggen van de parketvloer heeft Luxoket extra aandacht geschonken aan het zo nauwkeurig mogelijke centreren van het motief. Er is hierbij ook rekening gehouden met de verschillende etages. Anders gezegd: als alle drie de etages op elkaar zouden liggen, dan zouden alle lijnen in de lengte en breedte van de verschillenden etages exact met elkaar corresponderen. Tijdens het bepalen van de enkele sluitband is er ook rekening gehouden met het beeldend maken van een doorgang. Zo wordt de enkele sluitband onderbroken door een verspringing op plaatsen waar zich een doorgang bevindt.

De bijzondere en hoge plint rondom maakt het geheel af.

Wat voor vloer is het?
Begane grond: multiplanken visgraatvloer met enkele sluitband en hoge plinten rondom.
1ste etage: multiplanken visgraatvloer met enkele sluitband en hoge plinten rondom.
2de etage: multiplanken visgraatvloer met enkele sluitband en hoge plinten rondom.

Wat voor hout is het?
Eiken rustiek 1-bis.

Waar is de vloer gelegd?
‘s Gravenmoer.

Wat voor pand is het?
2-onder-1-kapwoning.

OORKONDE Pall-X 96 Wood Floor World

Luxoket is Nederlands kampioen parketleggen?

Met trots mogen we vertellen dat we de PALL-X 96 WOOD FLOOR WORLD CUP hebben gewonnen. We hebben meegedaan met een uniek project. In een vrijstaand landhuis uit de 19e eeuw hebben we met een combinatie van traditionele en moderne technieken een unieke parketvloer gerealiseerd.

pallmann wfwc linkedin
sfeer foto luxoket

Wij realiseren graag jouw droomvloer

Wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Luxoket neemt graag je wensen met je door en komt met een offerte op maat voor jouw droomvloer.