hr luxoket
Moderne keuken met hongaarsepunt vloer

Unieke Hongaarse Punt-vloer’ in hoekwoning in Amsterdam

In deze hoekwoning zijn twee etages belegd met een nieuwe parketvloer. In het voortraject werd al snel duidelijk dat de parketvloer een chique uitstraling moest krijgen met een warme kleur. Ook moest de parketvloer geschikt zijn voor op vloerverwarming. De verschillende aansluitingen op andere vloeren zijn naadloos en zonder niveauverschil doorlopen.

De nieuw geplaatste trappen moesten ook in dezelfde kleur worden afgewerkt. Al deze eisen waren in het belang van het creëren van een chique en warme uitstraling in het pand. Luxoket heeft met al deze zaken in het achterhoofd zeer nauwkeurig gekeken naar hoe er het beste een start kon worden gemaakt bij het leggen van de vloeren. Zo zijn de vloeren prefect gecentreerd op de belangrijke doorgangen en zichtlijnen.

Vanwege de wens van een chique uitstraling is er voor dit bijzondere motief gekozen. Om de exclusiviteit van het pand extra te benadrukken, is er bij de afwerking voor hoge moderne plinten gekozen, die het geheel afmaken. Ook de trap sluit geweldig aan op het geheel!

Wat voor vloer is het?
Begane grond: multiplankenvloer met hoge plinten rondom.
1ste etage: multiplanken Hongaarse punt met hoge plinten rondom.
Eikenhouten trappen in de kleur van de vloer.

Waar is de vloer gelegd?
Amsterdam.

Wat voor hout is het?
Begane rond: eiken rustiek 1-bis.
1ste etage: eiken rustiek 1-bis.

Wat voor pand is het?
Hoekwoning.

OORKONDE Pall-X 96 Wood Floor World

Luxoket is Nederlands kampioen parketleggen?

Met trots mogen we vertellen dat we de PALL-X 96 WOOD FLOOR WORLD CUP hebben gewonnen. We hebben meegedaan met een uniek project. In een vrijstaand landhuis uit de 19e eeuw hebben we met een combinatie van traditionele en moderne technieken een unieke parketvloer gerealiseerd.

pallmann wfwc linkedin
sfeer foto luxoket

Wij realiseren graag jouw droomvloer

Wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Luxoket neemt graag je wensen met je door en komt met een offerte op maat voor jouw droomvloer.